BOOST MY BRAIN CALL

Geef je zelfvertrouwen dé boost die het verdient.

Houd jezelf niet langer klein en gun jezelf de boost of confidence. 

BOOST MY BRAIN CALL

Geef je zelfvertrouwen dé boost die het verdient.

Houd jezelf niet langer klein en gun jezelf de boost of confidence. 

Herken je dit...?

 • Jouw intelligente hersenen hebben je al ver gebracht in het leven. Alleen niet hét leven dat echt bij je past. Het voelt alsof je er nog niet alles uit haalt en dat voelt onrustig. Als dit het niet is, wat dan wél?

 • Aan de andere kant doe je zo ontzettend veel, tegelijkertijd. Je houdt rekening met alles en iedereen behalve met jezelf. Je voelt je gehaast en loopt jezelf voorbij. Het lijkt alsof je geen grip hebt op deze drukte.

 • Hierdoor weet je niet zo goed wat je nodig hebt. Twijfel je bij iedere knoop die je wilt doorhakken en houd je rekening met de mening van anderen

 • Als je dan wél weet welke knoop (of twee) je mag doorhakken, overvalt je een gevoel van onzekerheid: 'wie ben ik om dit te kunnen?'

 • Jij denkt dat het leiden van een droomleven enkel bestemd is voor mensen met een uitzonderlijk talent. Niet voor een 'simpele ziel' zoals jij.

 • Je vraagt je af waar die gedrevenheid van vroeger is gebleven. Je bent op zoek naar je lef, want die zelftwijfel en onrust ben je spuugzat.

Doorbreek je zelftwijfel, angst & onrust

Hoe fijn zou het zijn als je:

 • Je weer energiek voelt, omdat je jezelf en verlangens weer centraal zet en daardoor doet wat écht bij je past?

 • Vertrouwt op de knopen die je doorhakt, in plaats van de goedkeuring vraagt van je omgeving?

 • Je grenzen beter aangeeft en zonder schuldgevoel 'Nee' kunt zeggen?

 • Weet wat jou tegenhoudt en wat je eerste stap is om dit te doorbreken?

 • Niet meer uitstelt, maar in actie komt zodat je droom je realiteit wordt?

Dat zou toch ontzettend fijn zijn? Het leven is echt te kort om in deze cyclus van twijfel, uitstel en teleurstelling te leven. Gun jezelf een fijner leven dat beter bij je past. Dat ben je waard.

Tijd om jezelf op waarde te schatten & in het diepe te springen!

"Dankzij haar inzet en toegankelijkheid heb ik enorme stappen kunnen zetten om zo het maximale uit mijzelf te kunnen halen…ik ga vol zelfvertrouwen door het leven en ben Ilke enorm dankbaar. Zeker een aanrader!"

De Boost My Brain Call

Stop met dromen, Start met doen.

Wetenschappelijk & persoonlijk

Jij staat centraal en krijgt persoonlijk advies, tools en brain-hacks uit de  neurowetenschappen. 

Perfect timing!

Met één klik op de knop plan je de Boost My Brain Call op een tijdstip dat perfect past bij jou. 

To the point & raak

 • Geen gezweef of er omheen gepraat, maar snel tot de kern.
 • Begripvol & warm: ik weet hoe je je voelt, want been there, done that. 

Vanuit je favoriete plek.

We spreken elkaar online vanuit de plek die jij het prettigste vindt: je bank, bureau of je hangmat.

Direct toepasbaar

Binnen een uur weten we wat jou nog tegenhoudt. Ik houd je een liefdevolle spiegel voor, zodat je weet hoe je de voor jou het beste pad bewandelt.  

Ben jij er klaar voor?

Hold on tight! Er zullen kwartjes vallen, je zult inzichten krijgen over jouw patroon en weet je wat je moet doen. 

Overcome the ordinary, be legendary!

Na deze call weet jij precies...

 • Wat jou nu nog (op een dieper niveau) tegenhoudt om die zelfverzekerd in het diepe te springen;

 • Wat je nodig hebt om je zelftwijfel, onzekerheid en onrust te doorbreken;

 • Wat jouw concrete volgende stap is, zodat je direct aan de slag kunt en meer uit jezelf haalt;

 • Hoe je in actie komt, zodat je niet langer uitstelt;

 • Wat je kunt doen om blijvend resultaat te behalen.

Dit is wat je voorgangers zeggen:

Maike 2
Maike Pollaert

Ik was onzeker of ik het wel in me had, of de wereld wel op mij zat te wachten. Hierdoor durfde ik niet de stappen te zetten die nodig zijn om te groeien. Ik kan best op mezelf reflecteren, maar de onderliggende lagen, het doorvragen is bij jezelf moeilijk. Door het programma heb ik stap voor stap de inzichten gekregen én heb ik geleerd om de gedachten die mij klein houden, om te zetten.

Het resultaat van de MasterCourse is dat mijn zelfvertrouwen enorm is gegroeid. Ik herken mijn gedachtenpatronen én weet hoe ik mezelf groter kan denken, in plaats van kleiner. Daarmee heb ik ook het lef om de nodige stappen nu wél te zetten.

Ilke is confronterend en mild tegelijk. Ze houdt je bij de les en helpt je om door te gaan, waar je in je eentje zou stoppen (en weer het oude zou doen). Ik kan het programma oprecht aanraden aan iedereen die niet fulltime zelfverzekerd door het leven gaat (iedereen dus!).

Kristel
Kristel Dekkers

Het voelde alsof de Mastercourse voor mij gemaakt was, deze sloot precies op mij aan. Elke module was gevuld met waardevolle informatie waardoor er meer inzicht en bewustwording ontstaat. En door middel van de opdrachten en tools pas je het ook daadwerkelijk toe in je leven waardoor dit mij uiteindelijk elke keer verder heeft geholpen.  Tijdens de Mastercourse heb ik ervaren dat ik steeds meer vertrouwen heb gekregen en zelf keuzes heb kunnen maken. Maar vooral dat ik steeds vaker weer blij was en ook mijn leven stap voor stap weer heb kunnen oppakken dankzij de Mastercourse. Maar vooral de 1 op 1 gesprekken met Ilke heeft dit doen slagen. 

Ilke's bijdrage is in één woord onmisbaar! Ilke is zo enthousiast en heeft een sprankelende persoonlijkheid. Ze motiveert en is een inspiratie voor anderen. Daarnaast is ze open en eerlijk over haar eigen verhaal. En staat ze altijd voor je klaar en zal ze nooit een oordeel hebben. Wat ben ik blij dat ik jou heb mogen ontmoeten!

Lobke
Lobke Gijsbers

Ik heb eerst de MasterClass en daarna de MasterCourse gevolgd bij Ilke. Ze heeft echt duidelijk weten te maken hoe krachtig je mind is en hoe je deze vóór je kan laten werken. Ze geeft daarbij veel praktische tools om deze shift voor elkaar te krijgen. Door de warme en veilige sfeer, het huiswerk en de persoonlijke begeleiding heb ik veel meer resultaat bereikt dan ooit daarvoor. Het feit dat Ilke het levende bewijs is dat de theorie werkt, is enorm inspirerend, net zoals de ontwikkeling die je anderen door ziet maken. Daarnaast heb ik veel nieuwe inzichten gekregen in hoe mijn zelfbeeld is ontstaan. Ik weet nu wat ik zelf echt nodig heb en handel daar ook naar, wat enorm bevrijdend is. Ik ben Ilke elke dag dankbaar hiervoor en kan de mastercourse aan iedereen aanbevelen die er echt klaar voor is om het anders te gaan doen!

Foto MEREL website_edited
Merel Holleman

Heel waardevol en bomvol info, tips en ervaringen. Het was echt bijzonder om de oefeningen te doen en het directe effect daarvan te ervaren. Heel mooi hoe je met jouw neuro-wetenschappelijke achtergrond alles brengt. Ik vond het heel krachtig hoe je daarin je eigen verhaal en methode laat zien. Ik heb er veel uitgehaald, dankjewel nogmaals.

Amanda Rijntje
Amanda Rijntje

Ilke gaf me het gevoel dat ik bij haar terecht kon met mijn ideeën, problemen en twijfels. Eerst was ik een beetje afwachtend en terughoudend, omdat je elkaar niet kent en je toch een stukje van jezelf moet blootgeven. Na een grote kop thee en kennismaking was eigenlijk die terughoudendheid snel verdwenen.  Ik voelde me eigenlijk heel snel bij haar op mijn gemak en dit terwijl ik geen persoon ben die snel iets deelt met iemand. Zeker een aanrader als je zelf vastloopt op welk gebied dan ook…Het vertrouwen wat zij je geeft, maakt dat je anders naar dingen leert kijken en zeker voelen en ervaren.

0zgul
Özgül Uysal

Ikzelf ben ook neuropsycholoog en toch is deze masterclass echt goed met inzichten. Het is fijn de ervaring van iemand te horen, die de inhoud ook allemaal wetenschappelijk vanuit de neuropsychologie onderbouwd. Dat maakt het zo sterk. Het maakt je toch bewuster wat ons brein écht met ons doet, dat we een deel niet in de hand hebben (lichamelijke reactie), maar ook dat wij een groot deel wél kunnen beïnvloeden. Wij zijn uiteindelijk ook diegene die ons brein van informatie voorziet. De oefeningen en tools helpen echt en daarom zeker een aanrader!

Saar aan Huis-9030_edited_edited
Anita Rossen

Ilke laat je bewust worden van het ontstaan van denkpatronen en overtuigingen. De handvatten die je krijgt om een positieve mindset te creëren zijn erg waardevol en goed toepasbaar. Het zorgvuldig samengestelde werkboek bevat veel kennis en opdrachten. Dat was een goede stok achter de deur om intensief met de stof bezig te zijn. Ik heb veel gehad aan de mastercourse en pluk er dagelijks de vruchten van.

Foto Katja 1
Katja Hoffman

Ik kreeg inzicht in hoe stress in het brein werkt en hoe ik dat kan omzetten om helder en rustig na te kunnen denken. De connectie Ilke tussen neurowetenschap, mindset en stress uitlegt en de concrete tools om rustiger en meer energie te krijgen, vond ik erg goed. Bedankt hiervoor en zeker een aanrader!

Andrea
Andrea Lagerwey

Wat ik zo leuk vond, waren de opdrachten en de mooie verbinding met jouw verhaal. Ik kreeg hele leuke en verrassende inzichten na de oefeningen.Jouw enthousiasme en verhaal zijn heel inspirerend! Zeker een aanrader!

19693489_1816608711687233_6623747972781241790_o
Rosie Alvarado

Je kunt echt veel betekenen voor velen. Ik vond alle oefeningen en tools erg fijn en nuttig. Alles wordt zo helder en simpel overgebracht. Ik heb zelf ADHD en ik kon je prima volgen. Je hebt me veel inzichten gegeven vooral waar ik tegen aanliep. Dank je wel hiervoor!

brain call

Time to shine

Datum: Plan je eigen dag en tijd in
Deelnemers: Alleen jij (want jij krijgt mijn exclusieve aandacht)
Locatie: Online
Investering: Een eenmalige losse sessie ter waarde van €197, maar €97 excl btw! 

Voor wie is deze Boost My Brain Call geschikt?

Deze call is speciaal speciaal voor jou, als je:

 • Zelfbewust, down to earth en ambitieus bent.

 • Meer uit jezelf wilt halen en weet dat je jezelf nu nog in de weg zit.

 • Je onzekerheid, angst en onrust spuugzat bent en dit wilt doorbreken.

 • Je niet langer klein wilt houden en daarmee jezelf verstoppen, maar juist wilt shinen.

 • Niet meer wilt laten verlammen door de eventuele mening van een ander.

 • die weten dat ze hun eigen pad willen bewandelen in plaats van het pad dat de maatschappij voor ze heeft uitgestippeld.

 • Jouw brein vóór je wilt laten werken en daar bereid voor bent om tijd, energie en geld in te investeren.

Je brein werkt pas vóór je, als jij ook werkt aan je brein!

Over Ilke

Tegen alle verwachtingen in, studeerde ik niet 1x maar 2x succesvol af aan de universiteit. Trots was ik op mezelf toen ik mijn eerste Masterdiploma Neuropsychologie in ontvangst mocht nemen. Een jaar daarna ontving ik mijn tweede Masterdiploma, ditmaal in Marketing. Twee studies die ik zelf heb bekostigd door er keihard naast te werken.

Zonder geld en netwerk, maar wel mét de vooroordelen over mijn afkomst, wist ik eigenhandig tijdens de crisisperiode op te klimmen naar goede posities in het bedrijfsleven. Ik knokte mezelf omhoog op de sociale ladder, overwon meerdere barrières en was ik een succesvolle dertiger met alle materialistische kenmerken die daarbij hoorde: mooi huis, dikke leaseauto en flink salaris.

Mijn ouders waren supertrots en ik stortte in….

Lees meer
Koffie afspraak

Mijn missie

Het is mijn missie om anderen te motiveren en te leren om alles uit zichzelf te halen, door hun brein op de juiste manier te gebruiken. 

Ik vind het geweldig wanneer ik de twinkeling in de ogen van mijn klanten zie, omdat ze het ein-de-lijk doorhebben en begrijpen hoe het werkt. Hierdoor voelen zij dat ze hun patronen van zelftwijfel, onzekerheid en onrust blijvend kunnen doorbreken. Ik wil iedereen laten inzien dat zij de power hebben over hun brein en resultaten, zolang ze weten hoé ze hun brein vóór zich moeten laten werken.

Als we anders leren denken, zien we andere mogelijkheden en kansen. Hierdoor behalen we ook andere en betere resultaten. Dit in tegenstelling tot de mentale beperkingen die we onszelf opleggen door onze never-ending ‘niet-goed-genoeg’ gedachten.

"Dankzij haar inzet en toegankelijkheid heb ik enorme stappen kunnen zetten om zo het maximale uit mijzelf te kunnen halen…ik ga vol zelfvertrouwen door het leven en ben Ilke enorm dankbaar. Zeker een aanrader!’

Ilke's bijdrage is in één woord onmisbaar! Ze motiveert en is een inspiratie voor anderen."