fbpx

RESET MY BRAIN 1-OP-1 MASTERCOURSE

Doorbreek in dit 1-op-1 traject je belemmerende patronen, zodat je het leven leidt dat écht bij je past.

Wil jij..

 • Op je eigen voorwaarden jouw leven leiden waarmee je meer zelfvertrouwen, rust en vrijheid kunt ervaren?
 • Een leven leiden waar je wél voldoening haalt uit de resultaten die je behaalt?
 • Energiek alles uit jezelf en daarmee je leven halen?

RESET MY BRAIN 1-OP-1 MASTERCOURSE

Doorbreek in dit 1-op-1 traject je belemmerende patronen, zodat je het leven leidt dat écht bij je past.

Wil jij

 • Op je eigen voorwaarden jouw leven leiden waarmee je meer vrijheid, geluk en energie ervaart?
 • Een leven leiden waar je wél voldoening haalt uit de resultaten die je behaalt?
 • Zelfverzekerd alles uit jezelf en daarmee je leven halen?

Je bent succesvol, hebt al wat bereikt en mooie spullen vergaard. Toch haal je geen voldoening uit je huidige bestaan. Diep van binnen weet je dat er voor jou een betere en fijnere manier van leven bestaat. Je voelt dat je daarnaartoe mag bewegen, maar iets houdt je tegen...

Herken je dit?

 • Je twijfelt aan jezelf en aan je verlangen naar een beter leven. In de hoop dat dit vanzelf overwaait, down-play je je verlangens: je denkt je dat je wel gek lijkt om meer te willen en dat je blij moet zijn met wat je hebt. Tegelijkertijd geef je je over aan je huidige, drukke bestaan. Zo ontstaat nooit het juiste moment om drastische keuzes te maken en in actie te komen.

 • Hoe hard je ook je best doet om happy te zijn met met wat je hebt en hoe graag je verstand dit gevoel probeert te ontkennen, het verlangen komt altijd terug: there is no escaping it. Hierdoor weet je dat je een keuze moet maken en dat je voor een doorbraak staat.

 • Op social media word je geconfronteerd met anderen die wel actie ondernemen en hun hart volgen. Dit wringt, je voelt je een tikkeltje jaloers en vraagt je af waar die bad-ass van vroeger is gebleven. En veroordeelt jezelf en voelt je klein, omdat jou het nog niet lukt.

 • Wanneer je voelt dat je klaar bent om een knoop  door te hakken, voel je je een onzeker en verantwoordelijk. Je denkt: 'Ga ik echt alles wat ik heb opgebouwd op het spel te zetten voor iets waarvan ik niet weet hoe het gaat uitpakken?' Om jezelf ervan te overtuigen dat je er eerst over na moet denken en overleggen met mensen in je omgeving.

 • Zo doe je steeds niets en besef je dat je je eigen blokkade bent en deze vicieuze cirkel zelf in stand houdt. Dit maakt je kotsmisselijk. Hier ben je helemaal klaar mee!

Het kan anders...

Want, hoe zou het zijn als je :

 • Zelfverzekerd actie onderneemt en dingen doet waar je voldoening uit haalt?

 • Innerlijke rust ervaart, omdat je op jouw eigen voorwaarden je dagen kunt inplannen?

 • Helderheid hebt en daardoor precies weet wat je wél gaat doen en waar je zonder schuldgevoelens afscheid van neemt?

 • Trots bent op jezelf, je werk en met de daarbijbehorende resultaten?

 • Je vrij en gelukkig voelt?

Hoe zou je leven er dan uit zien?
Hoe zou het dan gaan met je werk/business?
Hoe energiek en fit zou je je voelen?

Overcome the ordinary, be legendary!

"Dankzij haar inzet en toegankelijkheid heb ik enorme stappen kunnen zetten om zo het maximale uit mijzelf te kunnen halen…ik ga vol zelfvertrouwen door het leven en ben Ilke enorm dankbaar. Zeker een aanrader!"

Doorbreek in dit 1-op-1 traject je belemmerende patronen, zodat je je leven op jouw voorwaarden creëert en je daardoor wel gelukkig voelt.

Dit is hoe we dit samen gaan doen:

KickStart: direct goed van start!

Tijdens deze 2 uur durende 1-op-1 live sessie in Nijmegen, duiken we de diepte in en maken we de belemmerende overtuigingen en patronen inzichtelijk die je wilt doorbreken. Ook bespreken we de opdrachten en presentaties die je ter voorbereiding hebt voltooid.

Echte aandacht, altijd.

Tijdens deze MasterCourse krijg je tussendoor nieuwe inzichten, boek je jouw eerste successen vallen er kwartjes of loop je vast. Wellicht heb je tijdens het lezen van de module nog een vraag over jouw situatie. Om jou niet aan je lot over te laten, kun je mij buiten de sessies om bereiken. Zo kom je verder.

6 Waardevolle livesessies

Na de MasterStart bespreken we tijdens 6 sessies van een uur jouw doelen, progressie en nieuwe inzichten. Gedurende dit traject verander je jouw patronen naar een nieuwe, positieve manier van leven. De sessies zijn via Zoom of op mijn locatie in Nijmegen.

Hoge kwaliteit

Niets minder dan het allerbeste voor jou. Geen enkel mens is hetzelfde, zo ook niet al mijn klanten. Om wél het beste voor jou te kunnen bieden, plannen we 3 evaluatierondes: na 1 maand, na 3 maanden en op het einde. Zo krijg jij de coaching die goed aansluit bij jouw behoeften en houd je me scherp :).

6 Modules op maat

Na elke sessie ontvang je een nieuwe module. Deze 6 zorgvuldig gemaakte en uitgebreide werkboeken bieden je kennis, tools, brain-hacks en structuur om jouw brein succesvol te resetten en je belemmerende patronen te doorbreken. De opdrachten sluiten aan bij jouw persoonlijke doelen.

Brain-Hacks, -Tools & Neuropsychologie

Met de wetenschappelijke theorie over het brein, methodiek & Brain-Hacks komen we snel tot de kern van jouw patronen zodat je leert hoe je jouw brein kunt resetten. Zo ervaar je hoe het is om grip op je brein, lichaam en leven te hebben. 

Je brein werkt pas vóór je, als jij ook werkt aan je brein

NA DIT UNIEKE TRAJECT WEET JIJ:

 • Hoe je met meer zelfvertrouwen, helderheid en concreet stappenplan van je droom je realiteit maakt.

 • Hoe je makkelijker in actie komt door te doen in plaats van jezelf te blokkeren door te over-denken.

 • Hoe je meer energie in je lijf en meer rust in je hoofd krijgt.

 • Goed wat je wél en niét wilt, doordat je de verbinding met jezelf voelt en je niet laat afleiden door bijzaken.

 • Hoe je jouw gedrevenheid activeert en je daarmee trots bent op jezelf en voldoening haalt uit het werk wat je doet. 

Praktische informatie & Voorbereiding

De Reset My Brain 1-op-1 MasterCourse duurt 4 maanden. De KickStart vindt plaats in Nijmegen. Voordat we van start gaan, ontvang je een aantal video's met opdrachten ter voorbereiding. De antwoorden op de opdrachten bespreken we tijdens de KickStart. 

De live sessies zijn via Zoom of op mijn locatie in Nijmegen en duren maximaal een uur. Sommige sessies kunnen vanzelfsprekend intensief zijn. Houd hier rekening mee en plan daarna geen belangrijke afspraken meer in.

Kennismaken & Commitment

Je krijgt mijn volledige commitment tijdens dit traject. Dit is wat ik ook van jou verwacht. Om te toetsen of dit lukt, wil ik graag eerst persoonlijk met je kennismaken.
Daarnaast is het belangrijk om te bepalen of er een wederzijdse klik is. Dit is van belang voor het slagen van dit traject. Tijdens het traject is het soms noodzakelijk dat ik streng ben, met enkel de intentie om jou verder te helpen.

Als we de juiste match zijn, plannen we de KickStart in.

garangtie

De investering & garantie

De investering is €2497 exclusief btw of betaling in 4 termijnen à 647 euro, exclusief btw. Vond je het niks en heb je dit kenbaar gemaakt? Dan beloof ik je dat je binnen 30 dagen je geld terug krijgt.

Overigens is er niemand geweest, die hier gebruik van heeft gemaakt. Daarom durf ik met liefde te beloven dat als je het niets vindt je de investering terugkrijgt.

Dit is wat je voorgangers zeggen:

Roy
Roy Romviel

Vooraf twijfelde ik of ik het wel moest doen. De afgelopen 10 jaar heb ik een aantal keer trajecten met coaches doorlopen, maar een echte verandering bleef altijd uit.

Het was voor mij een leap of faith om met Ilke aan de slag te gaan. Eentje die life changing is geweest voor mij. Wat andere coaches niet is gelukt, is het Ilke wel gelukt om mij te helpen weer in mezelf te geloven.

Niet alleen heb ik inzicht gekregen in hoe mijn brein werkt en hoe mijn (denk)patronen me tegenhouden om tot mijn volle potentieel te komen. Ik heb veel inzicht gekregen in mijn gedachten. Vooral hoe negatief ik over mezelf dacht. Maar ik heb geleerd dat we allemaal ons eigen verhaal bedenken. Dus als ik positiever over mezelf denk en mezelf op een positieve manier aanmoedig, ik mezelf ineens heel anders in de wereld zie. Maar het meest krachtige wat ik geleerd heb, is dat ik nu middelen heb om te blijven groeien.

Ik raad Ilke voor de volle 100% aan. Ik strugglede al jaren met mezelf en had het eigenlijk al een beetje opgegeven. Net als bij ieder traject bij een coach of psycholoog, moet je het zelf doen. Maar jij doet werkelijk alles binnen je macht om mij te helpen ontwikkelen. Dat gaat ver kan ik je zeggen. Met jou binnen handbereik sta je er nooit alleen voor en dat is voor mij eigenlijk hoe coaching altijd zou moeten zijn.  Daarnaast zijn de werkboeken voor mij een soort fly wheel geworden voor mijn ontwikkeling. Ik gebruik ze nog steeds vaak om even iets terug te lezen of een oefening te doen.

Ilke, echt super mega veel bedankt voor je hulp. Ik durf weer verder te kijken en nu ook met een heel andere blik dan voor ik jou ontmoet heb.

Maike 2
Maike Pollaert

Ik was onzeker of ik het wel in me had, of de wereld wel op mij zat te wachten. Hierdoor durfde ik niet de stappen te zetten die nodig zijn om te groeien. Ik kan best op mezelf reflecteren, maar de onderliggende lagen, het doorvragen is bij jezelf moeilijk. Door het programma heb ik stap voor stap de inzichten gekregen én heb ik geleerd om de gedachten die mij klein houden, om te zetten.

Het resultaat van de MasterCourse is dat mijn zelfvertrouwen enorm is gegroeid. Ik herken mijn gedachtenpatronen én weet hoe ik mezelf groter kan denken, in plaats van kleiner. Daarmee heb ik ook het lef om de nodige stappen nu wél te zetten.

Ilke is confronterend en mild tegelijk. Ze houdt je bij de les en helpt je om door te gaan, waar je in je eentje zou stoppen (en weer het oude zou doen). Ik kan het programma oprecht aanraden aan iedereen die niet fulltime zelfverzekerd door het leven gaat (iedereen dus!).

Kristel
Kristel Dekkers

Het voelde alsof de Mastercourse voor mij gemaakt was, deze sloot precies op mij aan. Elke module was gevuld met waardevolle informatie waardoor er meer inzicht en bewustwording ontstaat. En door middel van de opdrachten en tools pas je het ook daadwerkelijk toe in je leven waardoor dit mij uiteindelijk elke keer verder heeft geholpen.  Tijdens de Mastercourse heb ik ervaren dat ik steeds meer vertrouwen heb gekregen en zelf keuzes heb kunnen maken. Maar vooral dat ik steeds vaker weer blij was en ook mijn leven stap voor stap weer heb kunnen oppakken dankzij de Mastercourse. Maar vooral de 1 op 1 gesprekken met Ilke heeft dit doen slagen. 

Ilke's bijdrage is in één woord onmisbaar! Ilke is zo enthousiast en heeft een sprankelende persoonlijkheid. Ze motiveert en is een inspiratie voor anderen. Daarnaast is ze open en eerlijk over haar eigen verhaal. En staat ze altijd voor je klaar en zal ze nooit een oordeel hebben. Wat ben ik blij dat ik jou heb mogen ontmoeten!

Mark vd Mee
Mark van der Mee

Voor iedereen die in een korte tijd veel over zichzelf en zijn/haar patronen wil leren, én deze willen doorbreken? Een no-brainer om hier gewoon aan mee te doen. Er heeft in mij letterlijk een mindshift plaatsgevonden over de mate waarin gedachten, gedrag en gevoelens te beïnvloeden zijn door je brein te stimuleren.

Met als resultaat dat ik beter slaap, beter omga met mentale en fysieke onrust en tools heb gekregen/ontwikkeld om iedere situatie mentaal om te keren. Meedoen aan de MasterCourse van Oner Academy was daarom voor mij een mooie reis door en vooral waardevolle investering in mezelf.

Ilke's eigen ervaringen, enthousiasme, professionaliteit en warme persoonlijkheid maakten de MasterCourse voor mij zeer geslaagd. Ze is open minded en haar (sporadische) directheid werkt prikkelend. Ik vind het knap hoe ze mensen echt ziet en goed luistert zonder te oordelen.

Lobke
Lobke Gijsbers

Ik heb eerst de MasterClass en daarna de MasterCourse gevolgd bij Ilke. Ze heeft echt duidelijk weten te maken hoe krachtig je mind is en hoe je deze vóór je kan laten werken. Ze geeft daarbij veel praktische tools om deze shift voor elkaar te krijgen. Door de warme en veilige sfeer, het huiswerk en de persoonlijke begeleiding heb ik veel meer resultaat bereikt dan ooit daarvoor. Het feit dat Ilke het levende bewijs is dat de theorie werkt, is enorm inspirerend, net zoals de ontwikkeling die je anderen door ziet maken. Daarnaast heb ik veel nieuwe inzichten gekregen in hoe mijn zelfbeeld is ontstaan. Ik weet nu wat ik zelf echt nodig heb en handel daar ook naar, wat enorm bevrijdend is. Ik ben Ilke elke dag dankbaar hiervoor en kan de mastercourse aan iedereen aanbevelen die er echt klaar voor is om het anders te gaan doen!

Emre Celik
Emre Celik

De MasterCourse is zeker voor iedereen een aanrader. Of je nou meer uit jezelf en je leven wilt halen, het even niet snapt of dat je vastloopt. Voordat ik aan de MasterCourse deelnam, was ik me ervan bewust dat ik iets miste in mijn leven. Er klopte iets niet, ik haalde er niet alles uit. Van alles geprobeerd, tal van video’s gekeken en zelfhulpboeken gelezen. Veel informatie binnengekregen maar kon al die informatie niet verwerken. Maar niets heeft mogen baten.

Voordat ik met Ilke en haar methode in aanraking kwam, was ik al jaren bezig met verschillende zaken.

Dankzij haar inzet en toegankelijkheid heb ik enorme stappen kunnen zetten om zo het maximale uit mijzelf te kunnen halen. Ze bezit veel kennis en kan alles zo overbrengen dat het begrijpelijk is. Alsof alle puzzelstukjes op z’n plek vielen.

Nooit gedacht dat mijn terughoudende, timide en soms negatieve houding zou veranderen. Nu weet ik wel beter, ik ga vol zelfvertrouwen door het leven en ben Ilke enorm dankbaar daarvoor.

Saar aan Huis-9030_edited_edited
Anita Rossen

Ilke laat je bewust worden van het ontstaan van denkpatronen en overtuigingen. De handvatten die je krijgt om een positieve mindset te creëren zijn erg waardevol en goed toepasbaar. Het zorgvuldig samengestelde werkboek bevat veel kennis en opdrachten. Dat was een goede stok achter de deur om intensief met de stof bezig te zijn. Ik heb veel gehad aan de mastercourse en pluk er dagelijks de vruchten van.

tom-rijs
Tom Rijs

Het traject de Oner Academy is echt een aanrader voor ondernemers en professionals die het optimale uit zichzelf willen halen. Ilke bezit namelijk over veel kennis en neemt alle tijd voor je om deze begrijpelijk over te brengen. Hierdoor heb ik mijn traject als zeer waardevol en leerzaam ervaren. Een aanrader voor iedereen die meer uit zichzelf en daarmee hun leven wil halen.

Foto MEREL website_edited
Merel Holleman

Heel waardevol en bomvol info, tips en ervaringen. Het was echt bijzonder om de oefeningen te doen en het directe effect daarvan te ervaren. Heel mooi hoe je met jouw neuro-wetenschappelijke achtergrond alles brengt. Ik vond het heel krachtig hoe je daarin je eigen verhaal en methode laat zien. Ik heb er veel uitgehaald, dankjewel nogmaals.

G Ekraslan
Güven Erkaslan

Het traject bij Ilke heeft mij enorm geholpen om het beste uit mezelf te halen. Ilke is toegankelijk, benaderbaar, ondersteunt je en stimuleert je om het alles uit jezelf te halen. Normaal gesproken ben ik sceptisch over coaches, omdat ik weinig de toegevoegde waarde van zie. Echter, heeft Ilke mijn ogen geopend en dankzij haar heb ik in alle opzichten een totaal ander beeld van mensen, omgeving maar vooral van mezelf.

Andrea
Andrea Lagerwey

Wat ik zo leuk vond, waren de opdrachten en de mooie verbinding met jouw verhaal. Ik kreeg hele leuke en verrassende inzichten na de oefeningen.Jouw enthousiasme en verhaal zijn heel inspirerend! Zeker een aanrader!

Amanda Rijntje
Amanda Rijntje

Ilke gaf me het gevoel dat ik bij haar terecht kon met mijn ideeën, problemen en twijfels. Eerst was ik een beetje afwachtend en terughoudend, omdat je elkaar niet kent en je toch een stukje van jezelf moet blootgeven. Na een grote kop thee en kennismaking was eigenlijk die terughoudendheid snel verdwenen.  Ik voelde me eigenlijk heel snel bij haar op mijn gemak en dit terwijl ik geen persoon ben die snel iets deelt met iemand. Zeker een aanrader als je zelf vastloopt op welk gebied dan ook…Het vertrouwen wat zij je geeft, maakt dat je anders naar dingen leert kijken en zeker voelen en ervaren.

0zgul
Özgül Uysal

Ikzelf ben ook neuropsycholoog en toch is deze masterclass echt goed met inzichten. Het is fijn de ervaring van iemand te horen, die de inhoud ook allemaal wetenschappelijk vanuit de neuropsychologie onderbouwd. Dat maakt het zo sterk. Het maakt je toch bewuster wat ons brein écht met ons doet, dat we een deel niet in de hand hebben (lichamelijke reactie), maar ook dat wij een groot deel wél kunnen beïnvloeden. Wij zijn uiteindelijk ook diegene die ons brein van informatie voorziet. De oefeningen en tools helpen echt en daarom zeker een aanrader!

Foto Katja 1
Katja Hoffman

Ik kreeg inzicht in hoe stress in het brein werkt en hoe ik dat kan omzetten om helder en rustig na te kunnen denken. De connectie Ilke tussen neurowetenschap, mindset en stress uitlegt en de concrete tools om rustiger en meer energie te krijgen, vond ik erg goed. Bedankt hiervoor en zeker een aanrader!

19693489_1816608711687233_6623747972781241790_o
Rosie Alvarado

Je kunt echt veel betekenen voor velen. Ik vond alle oefeningen en tools erg fijn en nuttig. Alles wordt zo helder en simpel overgebracht. Ik heb zelf ADHD en ik kon je prima volgen. Je hebt me veel inzichten gegeven vooral waar ik tegen aanliep. Dank je wel hiervoor!

Tijd om in actie te komen.
Tijd om het beste uit jezelf te halen.
Tijd om jouw leven op je eigen voorwaarden te leven. 

Twijfel je nog?

Geloof je niet dat óók jij dit kunt?

Geloof je er niet in dat dit ook voor jou is weggelegd?

Logisch, want gelukkig zijn? Dát vindt jouw brein NIET nodig….

Dit is wat veel mensen NIET WETEN:

Jouw brein heeft maar één taak. En dat is niet om jou gelukkig maken. Dit komt, omdat ons brein uit de oertijd stamt. Het wilde je altijd beschermen en veilig houden voor het gevaar van buitenaf.

Newsflash: je leeft niet meer in de oertijd, maar je brein werkt nog wel hetzelfde. Het fluit je terug en remt je af wanneer jij een gedurfde stap wilt zetten. ‘Doe maar niet, daar komt waarschijnlijk ellende van. Blijf maar zitten waar je zit, dat is veiliger.’

Jouw brein heeft er lak aan of deze rem je ongelukkig maakt of niet.

Het wil jou veilig houden en beschermen tegen de risico’s en meningen van buitenaf.
Schijnveiligheid, want er dreigt géén fysiek gevaar. Alleen dénkt jouw brein dit.

Twijfel je aan jezelf?
Durf jij bepaalde keuzes niet te maken, omdat je bang bent om een verkeerde keuze te maken?
Word je tegengehouden door de angst om te falen en/of door de mening van een ander?

Ja? Dan werkt jouw brein tegen je.

Op lange termijn zorgt dit ervoor dat je niet meer weet wat je wilt, goed bij je past of goed voor je is.

Herkenbaar? Goed nieuws: ook JIJ kunt dit doorbreken & je leven veranderen!

Voor wie is deze 1-op-1 MasterCourse geschikt?

Speciaal voor jou, als je:

 • Down to earth & zelfbewust bent: je weet dat jij jezelf nog tegenhoudt.
 • Bereid bent om de dingen van een ander perspectief te zien.
 • Ambitieus bent en meer uit jezelf wilt halen, omdat je voelt dat je veel meer kunt dan je nu prijs geeft. 
 • Blijvend je onzekerheden, angsten en onrust wilt doorbreken, zodat je je vrijer en energieker voelt.
 • Je innerlijke criticus wilt veranderen naar een meer self-loving JIJ.
 • Je uitstelgedrag spuugzat bent en op het speelveld van je leven wilt staan i.p.v. langs de zijlijn, zoals je nu doet.
 • Wilt shinen en jezelf niet nog langer klein wilt houden.
 • Snapt dat je voor verandering en groei tijd, energie en geld hoort te investeren.
 • Echt ALL-IN gaat en daarmee deze commitment met jezelf, dit traject en met mij aan wilt gaan.

NIET geschikt voor jou, als je:

 • Niet bereid bent om verantwoordelijkheid te nemen voor je huidige mindset en leven zoals die nu is.
 • Liever in de slachtofferrol kruipt en met je vinger naar anderen wijst .
 • Liever geen spiegel voorgehouden of een liefdevolle schop onder je kont krijgt.
 • Niet bereid bent om de dingen van een ander perspectief te zien.
 • Erg van zweven houdt. We gaan geen chakra's uitlijnen. Wél gaan we vanuit de neurowetenschappen spirituele theorieën  benaderen en toepassen. Mét beide benen op de grond.
 • Verwacht dat ik alles voor je ga oplossen: ain't gonna happen. We doen dit samen. Weet dat jij de bestuurder bent en ik jouw rij-instructeur. Ik bied je alle tools, maar ik ben geen tovenaar
 • Niet bereid bent om ALL-IN te gaan en daarmee structureel de tijd en energie voor jezelf en dit traject wilt maken. 

Tijd om jezelf op waarde te schatten & in het diepe te springen!

Over Ilke

Tegen alle verwachtingen in, studeerde ik niet 1x maar 2x succesvol af aan de universiteit. Trots was ik op mezelf toen ik mijn eerste Masterdiploma Neuropsychologie in ontvangst mocht nemen. Een jaar daarna ontving ik mijn tweede Masterdiploma, ditmaal in Marketing. Twee studies die ik zelf heb bekostigd door er keihard naast te werken.

Zonder geld en netwerk, maar wel mét de vooroordelen over mijn afkomst, wist ik eigenhandig tijdens de crisisperiode op te klimmen naar goede posities in het bedrijfsleven. Ik knokte mezelf omhoog op de sociale ladder, overwon meerdere barrières en was ik een succesvolle dertiger met alle materialistische kenmerken die daarbij hoorde: mooi huis, dikke leaseauto en flink salaris.

Mijn ouders waren supertrots en ik liep vast….

Lees meer
Koffie afspraak

Mijn missie

Het is mijn missie om anderen te motiveren en te leren om alles uit zichzelf en daarmee hun leven te halen, door hun brein op de juiste manier te gebruiken. 

Ik vind het geweldig wanneer ik de twinkeling in de ogen van mijn klanten zie, omdat ze het ein-de-lijk doorhebben en begrijpen hoe het werkt. Hierdoor voelen zij dat ze hun patronen van (zelf)twijfel en onrust blijvend kunnen doorbreken. Het is zo mooi om te laten inzien dat iedereen de power heeft over hun brein en resultaten, zolang ze weten hoé ze hun brein vóór zich moeten laten werken.

Als we anders leren denken, zien we andere mogelijkheden en kansen. Hierdoor behalen we ook andere en betere resultaten. Dit in tegenstelling tot de mentale beperkingen die we onszelf opleggen door onze belemmerende overtuigingen.

"Dankzij haar inzet en toegankelijkheid heb ik enorme stappen kunnen zetten om zo het maximale uit mijzelf te kunnen halen…ik ga vol zelfvertrouwen door het leven en ben Ilke enorm dankbaar. Zeker een aanrader!’

Ilke's bijdrage is in één woord onmisbaar! Ze motiveert en is een inspiratie voor anderen."

Ik ben geïnteresseerd in dit traject.

Super tof  dat je interesse hebt in het Reset My Brain 1-op-1 traject!

Om je goed te kunnen helpen en te bepalen of dit traject voor jou de beste keuze is op dit moment, wil ik je verzoeken om de volgende vragen te beantwoorden. Neem hier de tijd voor. Zo krijg ik een duidelijk beeld waar je tegenaan loopt, wat jouw vragen zijn en of wij en dit traject de juiste match zijn.

Je hoort dan zo snel mogelijk van me.
Liefs!

Reset My Brain 1:1 MasterCourse