RESET MY BRAIN MASTERCOURSE

Doorbreek in dit 1-op-1 traject je onzekerheid & onrust en leidt het leven dat écht bij je past!

Wil jij

 • Een fijner en energiek leven waarbij je minder gehaast & meer voldaan bent?
 • Een leven waarbij je met zelfvertrouwen en juiste focus je droom achterna jaagt?
 • En een leven waarbij je in actie komt en de goedkeuring van anderen niet meer nodig hebt?

RESET MY BRAIN MASTERCOURSE

Doorbreek in dit 1-op-1 traject je onzekerheid & onrust en leidt het leven dat écht bij je past!

Wil jij

 • Een fijner en energiek leven waarbij je minder gehaast & meer voldaan bent?
 • Een leven waarbij je met zelfvertrouwen en juiste focus je droom achterna jaagt?
 • En een leven waarbij je in actie komt en de goedkeuring van anderen niet meer nodig hebt?

Heb je wel eens een droom gehad waarbij je keihard wilde rennen en dat het niet lukte?

Je kwam maar niet vooruit. Je benen voelden zwaar of je bleef je veters strikken? Herkenbaar? Dan weet je hoe frustrerend zo’n droom is, nietwaar? Besef dat dit ook in jouw leven gebeurt, wanneer je je in de onderstaande tekst herkent.

Herken je dit?

 • Je hebt een diep verlangen om een andere richting op te slaan, maar je gedachten zijn all over the place. Het ene moment voel je je de queen of the world en durf je bijna in het diepe te springen. Het andere moment overvalt je een walm van onzekerheid en (zelf)twijfel en spring je nooit in het diepe.

 • Door deze onzekerheid rem je je ambitie af, houd je je klein en overtuig je jezelf dat je éérst nog een cursus moet doen.

 • Daarnaast ben je te druk met van alles en nog wat en met iedereen om je heen. Hierdoor heb je weinig extra energie & motivatie om daarbij met je droom aan de slag te gaan. If only you had time & energy, niet waar?

 • Dit frustreert, want je wilt vooruit komen, net als in die droom waarbij je niet kunt rennen. Je weet alleen niet hoé.

 • Omdat je bang bent om 'verkeerde' keuze te maken, betrek je anderen bij het proces in de hoop op goedkeuring en bevestiging van buitenaf. Zelf twijfel je nog. Je vraagt je af waar je lef en gedrevenheid van de oude bad-ass JIJ zijn gebleven.

 • Aan de andere kant klinkt het leiden van een droomleven als too-good-to-be-true. Dit is enkel bestemd voor mensen met een uitzonderlijk talent. Niet voor een 'simpele ziel' zoals jij.

No worries, I’ve been there, done that. Ik kan je daarom oprecht vertellen dat het anders kan. Ook voor jou.

Het kan anders...

Want, hoe zou je je voelen als je:

 • Zelfverzekerd bent, vertrouwt op je eigen keuzes en de goedkeuring van anderen niet meer nodig hebt?

 • Rust hebt in je hoofd en voelt in je lichaam, omdat je weet hoe de grip op je brein en lichaam krijgt? 

 • Vaker 'Nee' durft te zeggen, omdat je je grenzen beter aangeeft. Je voelt je niet meer schuldig, maar energiek!

 • Weinig beren op de weg ziet en hierdoor weinig stress ervaart?

 • Vanuit vertrouwen in actie komt. Doet wat je écht leuk vindt en je daardoor vrij en voldaan voelt?

Hoe zou je leven er dan uit zien?
Hoe zou het dan gaan met je werk/business?
Hoe voldaan en energiek zou je je voelen?

Overcome the ordinary, be legendary!

"Dankzij haar inzet en toegankelijkheid heb ik enorme stappen kunnen zetten om zo het maximale uit mijzelf te kunnen halen…ik ga vol zelfvertrouwen door het leven en ben Ilke enorm dankbaar. Zeker een aanrader!"

Doorbreek in deze 1-op-1 Reset My Brain MasterCourse je onzekerheid, angst en onrust en leid het leven dat écht bij je past.

Dit is hoe we dit samen gaan doen:

KickStart: direct goed van start!

Tijdens deze 1-op-1 live sessie in Nijmegen, inclusief uitgebreide catering, leer je alles over neurowetenschappen en jouw brein. In max 4 uur tijd gaan we de diepte in en maken we de belemmerende patronen inzichtelijk die je gaat doorbreken.

Echte aandacht, altijd.

Tijdens deze MasterCourse krijg je tussendoor nieuwe inzichten en boek je jouw eerste successen. Wellicht heb je tijdens het lezen van de module nog een vraag over jouw situatie. Je kan mij buiten de sessies om bereiken. Ik laat je niet over aan je lot. We doen dit samen en zo kom jij snel verder.

6 Waardevolle livesessies

Na de MasterStart bespreken we tijdens 6 sessies van een uur jouw doelen, progressie en nieuwe inzichten. Gedurende dit traject verander je jouw patronen naar een nieuwe, positieve manier van leven. De sessies zijn via Zoom of op mijn locatie in Nijmegen.

Hoge kwaliteit

Niets minder dan het allerbeste voor jou. Geen enkel mens is hetzelfde, zo ook niet al mijn klanten. Om wél het beste voor jou te kunnen bieden, plannen we 3 evaluatierondes: na 1 maand, na 3 maanden en op het einde. Zo krijg jij de coaching die goed aansluit bij jouw behoeften en houd je me scherp :).

6 Modules op maat

Na elke sessie krijg je een nieuwe module mee, inclusief huiswerk. Dankzij deze werkboeken doe je nog meer specifieke kennis op over jouw brein en patronen; precies de informatie die je op dat moment nodig hebt om verder te komen. De opdrachten sluiten aan bij jouw persoonlijke doelen.

Brain-Hacks, -Tools & Neuropsychologie

Met mijn wetenschappelijke kennis over het brein komen we snel tot de kern van jouw patronen. Met de wetenschappelijke theorie, methodiek & Brain-Hacks ervaar jij hoe het is om grip op je brein, lichaam en leven te hebben. Deze power is priceless!

Je brein werkt pas vóór je, als jij ook werkt aan je brein

NA DIT UNIEKE TRAJECT WEET JIJ:

 • Hoe je met meer zelfvertrouwen, helderheid en concreet stappenplan van je droom je realiteit maakt.

 • Hoe je meer durft en je niet meer laat verlammen door jouw twijfel, onrust en (faal)angst.

 • Hoe je meer energie in je lijf en meer rust in je hoofd krijgt, omdat je weet hoe jouw brein werkt. Je weet welke brain-hacks je kunt inzetten om jouw onzekerheid, angst, onrust & uitstelgedrag te doorbreken.

 • Goed wat je wilt en niét meer wilt, doordat je de verbinding met jezelf voelt en je niet laat afleiden door de mening van anderen.

 • Hoe je jouw gedrevenheid activeert en daardoor in actie komt en je trots en voldaan voelt;

Praktische informatie

De Reset My Brain MasterCourse duurt 100 (werk)dagen. De KickStart vinden plaats in Nijmegen. De live sessies zijn via Zoom of op mijn locatie in Nijmegen en duren maximaal 1,5 uur. Omdat we vaker tot de kern komen, kunnen sommige sessies intensief zijn. Houd hier rekening mee en plan daarna geen belangrijke afspraken meer in.

Kennismaken & Commitment

Je krijgt mijn volledige commitment tijdens dit traject. Dit is wat ik ook van jou verwacht. Om te toetsen of dit lukt, wil ik graag eerst persoonlijk met je kennismaken. Ook is het belangrijk om te bepalen of er een goede wederzijdse klik is. Dit is ontzettend belangrijk voor jouw succes. Als we de juiste match zijn, plannen we de KickStart in.

garangtie

De investering & garantie

De investering is €1997 excl btw of betaling in 3 termijnen à 697 euro, ex btw. Vond je t niks? Binnen 30 dagen 100% je geld terug. Er is niemand geweest, die hier gebruik van heeft gemaakt. Daarom durf ik met liefde te beloven dat als je het niets vindt, de investering terugkrijgt.

Dit is wat je voorgangers zeggen:

Maike 2
Maike Pollaert

Ik was onzeker of ik het wel in me had, of de wereld wel op mij zat te wachten. Hierdoor durfde ik niet de stappen te zetten die nodig zijn om te groeien. Ik kan best op mezelf reflecteren, maar de onderliggende lagen, het doorvragen is bij jezelf moeilijk. Door het programma heb ik stap voor stap de inzichten gekregen én heb ik geleerd om de gedachten die mij klein houden, om te zetten.

Het resultaat van de MasterCourse is dat mijn zelfvertrouwen enorm is gegroeid. Ik herken mijn gedachtenpatronen én weet hoe ik mezelf groter kan denken, in plaats van kleiner. Daarmee heb ik ook het lef om de nodige stappen nu wél te zetten.

Ilke is confronterend en mild tegelijk. Ze houdt je bij de les en helpt je om door te gaan, waar je in je eentje zou stoppen (en weer het oude zou doen). Ik kan het programma oprecht aanraden aan iedereen die niet fulltime zelfverzekerd door het leven gaat (iedereen dus!).

Kristel
Kristel Dekkers

Het voelde alsof de Mastercourse voor mij gemaakt was, deze sloot precies op mij aan. Elke module was gevuld met waardevolle informatie waardoor er meer inzicht en bewustwording ontstaat. En door middel van de opdrachten en tools pas je het ook daadwerkelijk toe in je leven waardoor dit mij uiteindelijk elke keer verder heeft geholpen.  Tijdens de Mastercourse heb ik ervaren dat ik steeds meer vertrouwen heb gekregen en zelf keuzes heb kunnen maken. Maar vooral dat ik steeds vaker weer blij was en ook mijn leven stap voor stap weer heb kunnen oppakken dankzij de Mastercourse. Maar vooral de 1 op 1 gesprekken met Ilke heeft dit doen slagen. 

Ilke's bijdrage is in één woord onmisbaar! Ilke is zo enthousiast en heeft een sprankelende persoonlijkheid. Ze motiveert en is een inspiratie voor anderen. Daarnaast is ze open en eerlijk over haar eigen verhaal. En staat ze altijd voor je klaar en zal ze nooit een oordeel hebben. Wat ben ik blij dat ik jou heb mogen ontmoeten!

Lobke
Lobke Gijsbers

Ik heb eerst de MasterClass en daarna de MasterCourse gevolgd bij Ilke. Ze heeft echt duidelijk weten te maken hoe krachtig je mind is en hoe je deze vóór je kan laten werken. Ze geeft daarbij veel praktische tools om deze shift voor elkaar te krijgen. Door de warme en veilige sfeer, het huiswerk en de persoonlijke begeleiding heb ik veel meer resultaat bereikt dan ooit daarvoor. Het feit dat Ilke het levende bewijs is dat de theorie werkt, is enorm inspirerend, net zoals de ontwikkeling die je anderen door ziet maken. Daarnaast heb ik veel nieuwe inzichten gekregen in hoe mijn zelfbeeld is ontstaan. Ik weet nu wat ik zelf echt nodig heb en handel daar ook naar, wat enorm bevrijdend is. Ik ben Ilke elke dag dankbaar hiervoor en kan de mastercourse aan iedereen aanbevelen die er echt klaar voor is om het anders te gaan doen!

Foto MEREL website_edited
Merel Holleman

Heel waardevol en bomvol info, tips en ervaringen. Het was echt bijzonder om de oefeningen te doen en het directe effect daarvan te ervaren. Heel mooi hoe je met jouw neuro-wetenschappelijke achtergrond alles brengt. Ik vond het heel krachtig hoe je daarin je eigen verhaal en methode laat zien. Ik heb er veel uitgehaald, dankjewel nogmaals.

Amanda Rijntje
Amanda Rijntje

Ilke gaf me het gevoel dat ik bij haar terecht kon met mijn ideeën, problemen en twijfels. Eerst was ik een beetje afwachtend en terughoudend, omdat je elkaar niet kent en je toch een stukje van jezelf moet blootgeven. Na een grote kop thee en kennismaking was eigenlijk die terughoudendheid snel verdwenen.  Ik voelde me eigenlijk heel snel bij haar op mijn gemak en dit terwijl ik geen persoon ben die snel iets deelt met iemand. Zeker een aanrader als je zelf vastloopt op welk gebied dan ook…Het vertrouwen wat zij je geeft, maakt dat je anders naar dingen leert kijken en zeker voelen en ervaren.

0zgul
Özgül Uysal

Ikzelf ben ook neuropsycholoog en toch is deze masterclass echt goed met inzichten. Het is fijn de ervaring van iemand te horen, die de inhoud ook allemaal wetenschappelijk vanuit de neuropsychologie onderbouwd. Dat maakt het zo sterk. Het maakt je toch bewuster wat ons brein écht met ons doet, dat we een deel niet in de hand hebben (lichamelijke reactie), maar ook dat wij een groot deel wél kunnen beïnvloeden. Wij zijn uiteindelijk ook diegene die ons brein van informatie voorziet. De oefeningen en tools helpen echt en daarom zeker een aanrader!

Saar aan Huis-9030_edited_edited
Anita Rossen

Ilke laat je bewust worden van het ontstaan van denkpatronen en overtuigingen. De handvatten die je krijgt om een positieve mindset te creëren zijn erg waardevol en goed toepasbaar. Het zorgvuldig samengestelde werkboek bevat veel kennis en opdrachten. Dat was een goede stok achter de deur om intensief met de stof bezig te zijn. Ik heb veel gehad aan de mastercourse en pluk er dagelijks de vruchten van.

Foto Katja 1
Katja Hoffman

Ik kreeg inzicht in hoe stress in het brein werkt en hoe ik dat kan omzetten om helder en rustig na te kunnen denken. De connectie Ilke tussen neurowetenschap, mindset en stress uitlegt en de concrete tools om rustiger en meer energie te krijgen, vond ik erg goed. Bedankt hiervoor en zeker een aanrader!

Andrea
Andrea Lagerwey

Wat ik zo leuk vond, waren de opdrachten en de mooie verbinding met jouw verhaal. Ik kreeg hele leuke en verrassende inzichten na de oefeningen.Jouw enthousiasme en verhaal zijn heel inspirerend! Zeker een aanrader!

19693489_1816608711687233_6623747972781241790_o
Rosie Alvarado

Je kunt echt veel betekenen voor velen. Ik vond alle oefeningen en tools erg fijn en nuttig. Alles wordt zo helder en simpel overgebracht. Ik heb zelf ADHD en ik kon je prima volgen. Je hebt me veel inzichten gegeven vooral waar ik tegen aanliep. Dank je wel hiervoor!

Tijd om in actie te komen.
Tijd om het beste uit jezelf te halen.
Tijd om weer die bad-ass versie van jezelf te zijn.

Twijfel je nog?

Geloof je niet dat óók jij dit kunt?

Geloof je er niet in dat dit ook voor jou is weggelegd?

Logisch, want gelukkig zijn? Dát vindt jouw brein NIET nodig….

Dit is wat veel mensen NIET WETEN:

Jouw brein heeft maar één taak. En dat is niet om jou gelukkig maken. Dit komt, omdat ons brein uit de oertijd stamt. Het wilde je altijd beschermen en veilig houden voor het gevaar van buitenaf.

Newsflash: je leeft niet meer in de oertijd, maar je brein werkt nog wel hetzelfde. Het fluit je terug en remt je af wanneer jij een gedurfde stap wilt zetten. ‘Doe maar niet, daar komt waarschijnlijk ellende van. Blijf maar zitten waar je zit, dat is veiliger.’

Jouw brein heeft er lak aan of deze rem je ongelukkig maakt of niet.

Het wil jou veilig houden en beschermen tegen de risico’s en meningen van buitenaf.
Schijnveiligheid, want er dreigt géén fysiek gevaar. Alleen dénkt jouw brein dit.

Twijfel je aan jezelf?
Durf jij bepaalde keuzes niet te maken, omdat je bang bent om een verkeerde keuze te maken?
Word je tegengehouden door de angst om te falen en/of door de mening van een ander?

Ja? Dan werkt jouw brein tegen je.

Op lange termijn zorgt dit ervoor dat je niet meer weet wat je wilt, goed bij je past of goed voor je is.

Herkenbaar? Goed nieuws: ook JIJ kunt dit doorbreken & je leven veranderen!

Voor wie is deze MasterCourse geschikt?

Speciaal voor jou, als je:

 • Down to earth & zelfbewust bent: je weet dat jij jezelf nog tegenhoudt.
 • Bereid bent om de dingen van een ander perspectief te zien.
 • Ambitieus bent en meer uit jezelf wilt halen, omdat je voelt dat je veel meer kunt dan je nu prijs geeft. 
 • Blijvend je onzekerheden, angsten en onrust wilt doorbreken, zodat je je vrijer en energieker voelt.
 • Je innerlijke criticus wilt veranderen naar een meer self-loving JIJ.
 • Je uitstelgedrag spuugzat bent en op het speelveld van je leven wilt staan i.p.v. langs de zijlijn, zoals je nu doet.
 • Wilt shinen en jezelf niet nog langer klein wilt houden.
 • Snapt dat je voor verandering en groei tijd, energie en geld hoort te investeren.
 • Echt ALL-IN gaat en daarmee deze commitment met jezelf, dit traject en met mij aan wilt gaan.

NIET geschikt voor jou, als je:

 • Niet bereid bent om je verantwoordelijkheid te nemen voor je huidige mindset en leven zoals die nu is.
 • Liever in de slachtofferrol kruipt en met je vinger wijst naar anderen.
 • Liever geen spiegel of een liefdevolle schop onder je kont wilt krijg.
 • Niet bereid bent om de dingen van een ander perspectief te zien.
 • Erg van zweven houdt. We gaan geen chakra's uitlijnen. Wél gaan we o.a. spirituele theorieën vanuit de neurowetenschappen benaderen en toepassen. Mét beide benen op de grond.
 • Verwacht dat ik alles voor je ga oplossen: ain't gonna happen. We doen dit samen. Weet dat jij de bestuurder bent en ik jouw rij-instructeur. Ik bied je alle tools, maar ik ben geen tovenaar
 • Niet bereid bent om ALL-IN te gaan en daarmee structureel de tijd en energie voor jezelf en dit traject wilt maken. 

Tijd om jezelf op waarde te schatten & in het diepe te springen!

Over Ilke

Tegen alle verwachtingen in, studeerde ik niet 1x maar 2x succesvol af aan de universiteit. Trots was ik op mezelf toen ik mijn eerste Masterdiploma Neuropsychologie in ontvangst mocht nemen. Een jaar daarna ontving ik mijn tweede Masterdiploma, ditmaal in Marketing. Twee studies die ik zelf heb bekostigd door er keihard naast te werken.

Zonder geld en netwerk, maar wel mét de vooroordelen over mijn afkomst, wist ik eigenhandig tijdens de crisisperiode op te klimmen naar goede posities in het bedrijfsleven. Ik knokte mezelf omhoog op de sociale ladder, overwon meerdere barrières en was ik een succesvolle dertiger met alle materialistische kenmerken die daarbij hoorde: mooi huis, dikke leaseauto en flink salaris.

Mijn ouders waren supertrots en ik stortte in….

Lees meer
Koffie afspraak

Mijn missie

Het is mijn missie om anderen te motiveren en te leren om alles uit zichzelf te halen, door hun brein op de juiste manier te gebruiken. 

Ik vind het geweldig wanneer ik de twinkeling in de ogen van mijn klanten zie, omdat ze het ein-de-lijk doorhebben en begrijpen hoe het werkt. Hierdoor voelen zij dat ze hun patronen van zelftwijfel, onzekerheid en onrust blijvend kunnen doorbreken. Het is zo mooi om te laten inzien dat iedereen de power heeft over hun brein en resultaten, zolang ze weten hoé ze hun brein vóór zich moeten laten werken.

Als we anders leren denken, zien we andere mogelijkheden en kansen. Hierdoor behalen we ook andere en betere resultaten. Dit in tegenstelling tot de mentale beperkingen die we onszelf opleggen door onze never-ending ‘niet-goed-genoeg’ gedachten.

"Dankzij haar inzet en toegankelijkheid heb ik enorme stappen kunnen zetten om zo het maximale uit mijzelf te kunnen halen…ik ga vol zelfvertrouwen door het leven en ben Ilke enorm dankbaar. Zeker een aanrader!’

Ilke's bijdrage is in één woord onmisbaar! Ze motiveert en is een inspiratie voor anderen."