fbpx

Als je mij 3 jaar geleden had verteld dat ik...

Mijn passie zou leven vanuit mijn hart in plaats van werken voor het geld;
Mijn dromen zou waarmaken in plaats van ze uit te stellen;
Mijn onrust getemd zou hebben en de zondagavond weer leuk zou vinden;
Het leven zou creëren dat écht bij me zou passen…

..Had ik je keihard uitgelachen en voor gek verklaard.

Als je mij 3 jaar geleden had verteld dat ik...

Mijn passie zou leven vanuit mijn hart in plaats van werken voor het geld;
Mijn dromen zou waarmaken in plaats van ze uit te stellen;
Mijn onrust getemd zou hebben en de zondagavond weer leuk zou vinden;
Het leven zou creëren dat écht bij me zou passen…

..Had ik je uitgelachen en voor gek verklaard.

Het zit zo: voordat ik dit bereikte...

...remde mijn onzekerheid mijn geluk

Mijn naam is Ilke Oner en ik neem je graag mee in mijn verhaal.

Als Turks meisje uit een achterstandswijk, dat op de basisschool te horen kreeg dat ze alleen de mavo aan kon, ontwikkelde ik faalangst.

Uit angst om niet goed genoeg te zijn, voelde ik me vaak onzeker. Ik moest harder werken dan een gemiddelde andere persoon van mijn leeftijd. Ik deed mijn stinkende best, paste me zo goed mogelijk aan mijn omgeving aan en overcompenseerde ik.

Van achterstandswijk naar universiteit

Tegen alle verwachtingen in, studeerde ik niet één maar twee keer succesvol af aan de universiteit. Mijn basisschool leraar had het fout en ik was trots op mezelf toen ik mijn eerste Masterdiploma Neuropsychologie in ontvangst mocht nemen. Een jaar daarna ontving ik mijn tweede Masterdiploma, ditmaal in Marketing. Twee studies die ik zelf heb bekostigd door er keihard naast te werken, omdat mijn ouders het niet breed hadden.

Zonder geld en netwerk, maar wel mét de vooroordelen over mijn afkomst, wist ik eigenhandig tijdens de crisisperiode op te klimmen naar goede posities in het bedrijfsleven. Ik knokte mezelf omhoog op de sociale ladder, overwon meerdere barrières en was ik een succesvolle dertiger met alle materialistische kenmerken die daarbij hoorde: mooi huis, dikke leaseauto en flink salaris.

Mijn ouders waren supertrots en ik liep vast….

What the hell happened?

Van buiten zag het plaatje er perfect uit, maar van binnen was ik doodop:

 • Ik maakte keuzes vanuit mijn hoofd en liet me leiden door wat mijn omgeving en de maatschappij van mij verwachtten, in plaats van te luisteren naar mijn gevoel;
 • Ik hield vaak rekening met anderen, daardoor was ik erg druk (in mijn hoofd).
 • Ik liep mezelf voorbij en paste me aan totdat ik een ons woog (alhoewel, als dit letterlijk zo was geweest, had ik nooit willen veranderen…dat terzijde);
 • Ik geloofde niet dat een geweldig mooi leven ook voor mij was weggelegd;
 • Ik was onzeker en daardoor overcompenseerde ik;
 • Hierdoor verlamde ik mezelf; ik zocht bevestiging en goedkeuring van buitenaf ;
 • Langzamerhand was er geen sparkle meer in me te vinden, liep ik vast en doofde ik uit…

…Ik had een burn-out.

Ilke(54)

Het kwartje viel

Voor mij, als neuropsycholoog, was mijn burn-out het ultieme falen: juist ík had toch beter moeten weten? Ik had dit toch kunnen voorkomen? Hoe had ik het zover kunnen laten komen? Hoe had ik mezelf zo kunnen verliezen?

Het probleem is namelijk nooit het probleem zelf. Het is enkel het gevolg van een dieperliggende oorzaak.

Met mijn ratio bereikte ik veel en kwam ik ver. Alleen vergat ik gaandeweg om daarbij ook goed te luisteren naar mijn hart én lichaam. Hierdoor hield mijn hoofd, met slimme brein me gevangen in de door mij gecreëerde gouden kooi. Voor mij een veilige plek:

 • waar ik niet vooruit kwam, maar mezelf verlamde door belemmerende gedachten en patronen.
 • die ik zelf had gecreëerd, ook al dácht ik van niet.

Ons brein wilt maar één ding en dat is niet ons gelukkig maken.

Dat was mijn grootste eye-opener. Het kwartje viel en ik wist dat mijn hoofd met slimme brein me afremde.

Je brein werkt pas vóór je, als jij ook werkt aan je brein!

We hebben allemaal een blind spot..

….als het gaat om onze pijnpunten. Zo ik ook. 

Ik schakelde hulp in, testte en ondervond verschillende therapieën, coachingstrajecten, retraites, masterclasses, workshops en nog een batterij aan interessante alternatieve methoden. Daar vertel ik je graag een andere keer meer over ;).

Het was confronterend om te leren dat de manier waarop ik mijn brein gebruikte de oorzaak was van mijn burn-out. Mijn brein had mij namelijk ‘heel slim’ overruled. Zo drukte ik alle emoties weg en negeerde ik de alarmsignalen van mijn lichaam.

Ik leerde hoe ik zelf het tij kon keren en mijn patronen kon doorbreken. Door mijn brein bewust anders aan te sturen, was er voor het eerst ook ruimte voor inzicht in de dieperliggende oorzaken en voor mijn gevoelens.

Meer succes op elk vlak

Vanaf dat moment voelde ik weer de verbinding met mezelf waardoor ik beter voor mezelf kon kiezen. Durfde mijn podium te pakken en stapte over mijn angsten en onzekerheden heen. Ik maakte niet meer keuzes met alleen mijn hoofd, maar samen met mijn hart én lichaam.

Als logisch gevolg hiervan werd ik vrolijker, kreeg meer energie en kon weer goed slapen. Al mijn fysieke klachten verdwenen als sneeuw voor de zon. Ik werd weer liever voor mezelf en leuker voor mijn omgeving. Ik kwam tot rust, finally!

Mijn leven werd helder en overzichtelijk. Ik wist welke stappen ik mocht zetten om die bad-ass versie van mezelf te worden. Hierdoor nam ik afscheid van mijn goede baan met hoge salaris en snelle auto. Hèt symbool voor mijn perfecte, maar onvoldane bestaan. 

Er was voor mij nog maar één logische vervolgstap: het oprichten van de Oner Academy. Zowel mijn hoofd als mijn gevoel zeiden volmondig ‘ja’ tegen die keuze.

Als je me echt zou kennen, dan zou je weten dat ik:

 • Uit Nijmegen kom, plat Nimweegs kan praten en de zomerfeesten fantastisch vind.
 • AAN ga van diepgaande, rauwe, eerlijke en filosofische gesprekken. Houd überhaupt van (veel) praten #lultalsbrugman.
 • Niet geschikt ben voor diplomatie en zo door je heen prik; als je niet zeker weet of je het antwoord wilt horen, moet je mij de vraag niet stellen.
 • Hokjes en labels haat: ik kies niet tussen mijn twee nationaliteiten. Ook kan ik vloeiend Turks als Nederlands praten. Zo bijzonder is dat niet.
 • Verslaafd ben aan alles wat met eten te maken heeft: food is life: need I say more?
 • Niet zonder parfum, nagellak en lippenstift kan of wil;
 • Door m'n liefde voor food, geheugen en werk 'feeder, wikki-illy & doctor-il' word genoemd door mijn vrienden. 
 • Wetenschappelijk én spiritueel ben: JA het kan écht. Love Cosmos: A Spacetime Odyssey) én Baba Jolie #ifyouknowyouknow.
 • Er een hekel aan heb wanneer mensen te vroeg zijn.
Ilke (31)

Leuk en aardig dat ik allerlei mooie dingen over mezelf en mijn methode zeg, maar hieronder lees je de resultaten van mijn klanten 🙂

renee
Renée Meijer

Doordat ik Ilke kende, had ik al heel veel vertrouwen in haar. Ook zag ik haar eigen ontwikkeling in een relatief korte tijd en dat wilde ik ook leren. Ik twijfelde een beetje, omdat ik haar al kende en bang was dat ik me hierdoor niet open durfde te stellen. Dat is achteraf gelukkig helemaal goed gekomen. Ik ben eerlijker en opener geweest dan ik me ooit bedacht had :).

Ik ben mijn angsten aangegaan en heb daarbij niet over nagedacht wat de ander (vooral mijn nabije omgeving) hiervan zou vinden. Ik was gewend om vooral mensen te pleasen, zonder erover na te denken hoe ik me erbij voel of hoe ik het graag zou willen. En dat heeft mijn leven ontzettend veranderd. Ik ben er me van bewust geworden dat mijn eigen aangeleerde gedachten en vaste patronen niet de waarheid waren. En dat niemand echt met mij bezig is. Daarnaast zijn alle tools, zoals bijvoorbeeld die ademhalingsoefening een verrijking van mijn leven.

Daarom zou ik Ilke en de Reset My Brain MasterCourse absoluut aanraden, simpelweg omdat het gewoon klopt wat ze heeft geschreven. De modules zitten ontzettend goed in elkaar en hebben gebleken (uit eigen ervaring) dat het écht werkt. Daarnaast zijn de één op één sessies heel erg waardevol en stelde je net nog even die vragen die mij aan het denken zetten en me bewust maakte van bepaalde gedachten en keuzes. Daarnaast ben je ook een heel leuk, lief en prettig mens.

Ik wil je enorm bedanken voor je hulp bij het verrijken en makkelijker maken van mijn leven. Mijn leven is echt veranderd na het volgen van jouw traject en sta zoveel sterker in mijn schoenen. Zakelijke en persoonlijk is mijn leven echt verrijkt.

Floris
Floris den Broeder

Ondanks de investering, waar ik even over na moest denken, wist ik eigenlijk al snel dat ik de Reset My Brain MasterCourse met je wilde aangaan. Ik zat in een fase, zowel privé als zakelijk, waarin ik behoefte had aan sturing. Aan een coach die je uitdaagt om patronen te doorbreken. En dat is Ilke. Ik realiseerde mij vooraf niet dat ik zoveel belemmerende overtuigingen en denkpatronen had. Dat inzicht is waardevol omdat het je niets brengt. Het houdt je op een plek waar je niet kunt groeien. Maar echt een resultaat; dat ik in situaties waarin ik normaal in de stress modus schiet nu precies weet wat ik moet doen. Je brein is een ongelooflijk sterk middel, mits je het vóór jou laten werken en dit heb ik tijdens de Reset My Brain MasterCourse geleerd. 

Als je bereid bent om je soms oncomfortabel te voelen (want dat is de enige plek waar je kunt groeien), dan is Ilke de juiste coach voor je. Ze is geen popijopi selfmade instagram coach. Ze weet veel en heeft deze kennis opgedaan door hard te studeren en te werken. Haar neuropsychologische achtergrond maakt het hele traject interessanter en legt tevens een basis voor je eigen kennis op dit vlak. Ze daagt je uit om het beste uit jezelf te halen. Ik heb nu bijvoorbeeld een huis heb in Barcelona. De keuze vond ik heftig, mede vanwege de financiële commitment. Maar ik voel nu wel dat ik leef. Terug kunnen we altijd nog. Die final push kwam wel echt van Ilke. Ik citeer: "wat houdt je tegen?" Ehm, ja.....niks!! Let's go!

Ilke, dank dat je er voor mij was en steeds de moeite nam om me door de soms moeilijke momenten heen te slepen. Op de een of andere manier vroeg je steeds hoe het met mij ging als ik er even doorheen zat. Je hebt me echt een goede push gegeven en dat waardeer ik enorm.

IMG_4207
Jamie Ummels

Voordat ik met Ilke en het Reset My Brain Traject aan de slag ging, had ik niet van te voren verwacht dat het traject je gedachten kan veranderen en je belemmerende overtuigingen kon doorbreken, maar merk nu met alles dat ik heel anders in het leven sta dan voorheen. 

Een jaar na mijn burn-out, voelde ik me steeds meer de oude Jamie worden. Alleen merkte ik dat ik heel erg vast liep in oude patronen. Deze kwamen weer naar boven, waardoor ik slechter mijn grenzen kon bewaken en aangeven. Ik wilde heel graag groeien alleen wist ik niet waarheen en hoe. Toen ik Ilke leerde kennen, dacht ik meteen ik ga met haar aan de slag! Ze weet waar ze over praat en er was een fijne klik, wat natuurlijk heel belangrijk is!

Sinds ik met Ilke en het Reset My Brain Traject aan de slag ben gegaan, merk ik dat ik veel sterker in mijn schoenen sta en me veel zelfverzekerder voel. Ik kan meer vanuit mijn eigen gevoel denken en handelen. Ik kan op momenten dat ik last heb van mijn patronen veel beter relativeren en bedenken dat het maar gedachten zijn. Daarnaast vind ik mezelf een veel leuker mens. Dat is echt een heel fijn gevoel. Ik weet mijn grenzen ook beter te bewaken en geef die steeds duidelijker aan. Daarnaast weet ik ook welke keuzes ik moet maken met betrekking tot werk. Ik krijg steeds meer duidelijkheid voor mezelf, over wat ik belangrijk vind en wat ik wil bereiken. Het waren allemaal babystapjes wat nu een enorme klim omhoog is geworden! Wat ik vooral heb geleerd is hoe ik zelfverzekerder kon zijn vanuit liefde voor mezelf. Daarnaast heb ik ook geleerd om niet vanuit angst te handelen en wat voor een rol mijn brein hierin in speelt.  

Ik zou Ilke zeker weten aanraden! Ze is een top coach die ook nog eens heel leuk en gezellig is. Ik voel me een sterker persoon die helemaal zichzelf wilt zijn. Lieve, lieve Ilke: hartstikke  bedankt voor deze reis! Je hebt me super veel geleerd en ik vond het ook  nog eens hartstikke gezellig om dit met jou te mogen doen!

Roy
Roy Romviel

Vooraf twijfelde ik of ik het wel moest doen. De afgelopen 10 jaar heb ik een aantal keer trajecten met coaches doorlopen, maar een echte verandering bleef altijd uit. Het was voor mij een leap of faith om met Ilke aan de slag te gaan. Eentje die life changing is geweest voor mij. Wat andere coaches niet is gelukt, is het Ilke wel gelukt om mij te helpen weer in mezelf te geloven.

Niet alleen heb ik inzicht gekregen in hoe mijn brein werkt en hoe mijn (denk)patronen me tegenhouden om tot mijn volle potentieel te komen. Ik heb veel inzicht gekregen in mijn gedachten. Vooral hoe negatief ik over mezelf dacht. Maar ik heb geleerd dat we allemaal ons eigen verhaal bedenken. Dus als ik positiever over mezelf denk en mezelf op een positieve manier aanmoedig, ik mezelf ineens heel anders in de wereld zie. Maar het meest krachtige wat ik geleerd heb, is dat ik nu middelen heb om te blijven groeien.

Ik raad Ilke voor de volle 100% aan. Ik strugglede al jaren met mezelf en had het eigenlijk al een beetje opgegeven. Net als bij ieder traject bij een coach of psycholoog, moet je het zelf doen. Maar jij doet werkelijk alles binnen je macht om mij te helpen ontwikkelen. Dat gaat ver kan ik je zeggen. Met jou binnen handbereik sta je er nooit alleen voor en dat is voor mij eigenlijk hoe coaching altijd zou moeten zijn.  Daarnaast zijn de werkboeken voor mij een soort fly wheel geworden voor mijn ontwikkeling. Ik gebruik ze nog steeds vaak om even iets terug te lezen of een oefening te doen.

Ilke, echt super mega veel bedankt voor je hulp. Ik durf weer verder te kijken en nu ook met een heel andere blik dan voor ik jou ontmoet heb.

Gerard Jasperse
Gerard Jasperse

Toen we samen startten, had ik veel verwachtingen van het traject. Ik heb een drukke baan met veel verantwoordelijkheid. Mijn belemmerende overtuigingen en patronen - waar ik niet bewust van was- hielden me vaak tegen en onnodig klein. Door met jou aan de slag te gaan en te starten met het 1-op-1 Reset My Brain Traject heb ik veel “eye openers” gekregen. Alleen al de KickStart zelf was al heel waardevol.

Ik heb onwijs veel geleerd over hoe mijn brein nu echt werkt en hoe ik zelf werk. Het inzicht ‘Je bent niet je gedachten, maar je HEBT ze’ was absoluut LIFE CHANGING voor mij. Hoe mijn gedachten zijn en welk effect ze op mijn gedrag hebben, is immens.

Door de MasterCourse kreeg ik veel meer controle over mijn eigen gedachten en gevoelens. Mijn blokkades hebben we hierdoor ook kunnen ontrafelen en daarmee mijn belemmerende overtuigingen los kunnen laten en veel meer zelfvertrouwen gekregen. Ik sta lekkerder in mijn leven en ben dichter bij mezelf gekomen en weet ik veel beter wie ik wil zijn. Ook heb ik een veel betere view gekregen op de zaken die er wél en die er niet toe doen.

Dit zorgde ervoor dat ik veel meer focus en energie kreeg. Vooral tijdens mijn werk is dit heel handig, maar zeker ook privé. Het is absoluut wel hard werken en een continue proces maar het is het allemaal zeker waard!  Dank je wel hiervoor! Ik zou jou echt aan iedereen aanraden die zich zelf beter wil begrijpen en  ontwikkelen,… en dat doe ik ook al in eigen omgeving 😊.

Annlies
Annelies van Damme

De Reset My Brain MasterCourse is een heel compleet traject. Natuurlijk twijfelde ik vanwege de investering, maar je krijgt er veel voor terug! Vooral de 1 op 1 begeleiding sprak me zo enorm aan. Zeker als je nog niet alles rond persoonlijke ontwikkeling hebt gedaan vind ik het zeker een aanrader, omdat er zoveel in zit. Als je wat verder in je persoonlijke ontwikkeling zit, is Ilke een goede schop onder de kont om nog dieper te gaan. Het was heel fijn om haar als coach te hebben. ☺️

Want het resultaat is dat ik merk dat ik mezelf meer op de eerste plaats zet en vragen stel zoals ‘wat zou ik echt doen’ zonder invloed van anderen. Dat ik uit zelfliefde voor mezelf kies in plaats van anderen te pleasen. Ik luister beter naar mezelf en denk écht anders. Hierdoor kan ik alles makkelijker relativeren, waardoor ikzelf meer rust ervaar.  Dus dank je wel hiervoor!

Marco Benner
Marco Benner

Voordat ik aan de slag ging met Ilke en het Reset My Brain 1-op-1 Traject was ik mij niet zo bewust van mijn gedrag en de invloed op anderen en met name op mijn gezin. Ik ging eerder uit van het negatieve en maakte me vooral zorgen. Ik twijfelde ook of de coaching en het traject wel zou werken voor mij.

Doordat ik met Ilke en de modules aan de slag ging, merkte ik enorme positieve resultaten op bij mezelf. Niet alleen ik zag dit, maar ook mijn partner. Ik merk dat ik nu in staat ben om alles veel beter in perspectief te plaatsen. Ik ben mij ook veel bewuster van de invloed van mijn gedrag en stemming op anderen en kan mijn reactie en gedrag ook veel beter controleren. Dus niet gelijk ‘nee’ en boos. Wat ik vooral geleerd heb, is dat heel veel bepaald wordt door de bril waarmee ik en anderen naar iets kijken. En dat dat niet fout is! Iedereen heeft zijn eigen maniertjes en als je je daar bewust van bent en dat meeneemt in je gedachten is het leven ineens heel anders en veel makkelijker.

Een andere les is dat ik niet altijd uit hoef te gaan van het negatieve en dat het 9 van de 10 keer wel goed komt. Hierdoor maak ik mij ook veel minder zorgen over wat er eventueel kan gaan gebeuren. Ook slaap ik beter en gaat het ook op het werk beter en makkelijker, omdat ik veel beter mijn grenzen aangeef. Ik heb nu meer het gevoel: het zal allemaal wel loslopen en zo niet, dan zien we dat wel als het zover is. Kortom ik sta een stuk makkelijker en minder bezorgd in het leven. Ik voel me vrijer.

Daarom zou ik Ilke en het Reset My Brain Traject zeker aanraden. Haar open en makkelijke manier van coachen heeft mij zeker zeer geholpen. Een grappig moment was toen ik mij realiseerde dat je niet alleen theorie en praktijk ervaring meebrengt maar mij voornamelijk een spiegel aan het voorhouden was! Bedankt!

Maike 2
Maike Pollaert

Ik was onzeker of ik het wel in me had, of de wereld wel op mij zat te wachten. Hierdoor durfde ik niet de stappen te zetten die nodig zijn om te groeien. Ik kan best op mezelf reflecteren, maar de onderliggende lagen, het doorvragen is bij jezelf moeilijk. Door het programma heb ik stap voor stap de inzichten gekregen én heb ik geleerd om de gedachten die mij klein houden, om te zetten.

Het resultaat van de MasterCourse is dat mijn zelfvertrouwen enorm is gegroeid. Ik herken mijn gedachtenpatronen én weet hoe ik mezelf groter kan denken, in plaats van kleiner. Daarmee heb ik ook het lef om de nodige stappen nu wél te zetten.

Ilke is confronterend en mild tegelijk. Ze houdt je bij de les en helpt je om door te gaan, waar je in je eentje zou stoppen (en weer het oude zou doen). Ik kan het programma oprecht aanraden aan iedereen die niet fulltime zelfverzekerd door het leven gaat (iedereen dus!).

Kristel
Kristel Dekkers

Het voelde alsof de Mastercourse voor mij gemaakt was, deze sloot precies op mij aan. Elke module was gevuld met waardevolle informatie waardoor er meer inzicht en bewustwording ontstaat. En door middel van de opdrachten en tools pas je het ook daadwerkelijk toe in je leven waardoor dit mij uiteindelijk elke keer verder heeft geholpen.  Tijdens de Mastercourse heb ik ervaren dat ik steeds meer vertrouwen heb gekregen en zelf keuzes heb kunnen maken. Maar vooral dat ik steeds vaker weer blij was en ook mijn leven stap voor stap weer heb kunnen oppakken dankzij de Mastercourse. Maar vooral de 1 op 1 gesprekken met Ilke heeft dit doen slagen. 

Ilke's bijdrage is in één woord onmisbaar! Ilke is zo enthousiast en heeft een sprankelende persoonlijkheid. Ze motiveert en is een inspiratie voor anderen. Daarnaast is ze open en eerlijk over haar eigen verhaal. En staat ze altijd voor je klaar en zal ze nooit een oordeel hebben. Wat ben ik blij dat ik jou heb mogen ontmoeten!

Mark vd Mee
Mark van der Mee

Voor iedereen die in een korte tijd veel over zichzelf en zijn/haar patronen wil leren, én deze willen doorbreken? Een no-brainer om hier gewoon aan mee te doen. Er heeft in mij letterlijk een mindshift plaatsgevonden over de mate waarin gedachten, gedrag en gevoelens te beïnvloeden zijn door je brein te stimuleren.

Met als resultaat dat ik beter slaap, beter omga met mentale en fysieke onrust en tools heb gekregen/ontwikkeld om iedere situatie mentaal om te keren. Meedoen aan de MasterCourse van Oner Academy was daarom voor mij een mooie reis door en vooral waardevolle investering in mezelf.

Ilke's eigen ervaringen, enthousiasme, professionaliteit en warme persoonlijkheid maakten de MasterCourse voor mij zeer geslaagd. Ze is open minded en haar (sporadische) directheid werkt prikkelend. Ik vind het knap hoe ze mensen echt ziet en goed luistert zonder te oordelen.

Emre Celik
Emre Celik

De MasterCourse is zeker voor iedereen een aanrader. Of je nou meer uit jezelf en je leven wilt halen, het even niet snapt of dat je vastloopt. Voordat ik aan de MasterCourse deelnam, was ik me ervan bewust dat ik iets miste in mijn leven. Er klopte iets niet, ik haalde er niet alles uit. Van alles geprobeerd, tal van video’s gekeken en zelfhulpboeken gelezen. Veel informatie binnengekregen maar kon al die informatie niet verwerken. Maar niets heeft mogen baten.

Voordat ik met Ilke en haar methode in aanraking kwam, was ik al jaren bezig met verschillende zaken.

Dankzij haar inzet en toegankelijkheid heb ik enorme stappen kunnen zetten om zo het maximale uit mijzelf te kunnen halen. Ze bezit veel kennis en kan alles zo overbrengen dat het begrijpelijk is. Alsof alle puzzelstukjes op z’n plek vielen.

Nooit gedacht dat mijn terughoudende, timide en soms negatieve houding zou veranderen. Nu weet ik wel beter, ik ga vol zelfvertrouwen door het leven en ben Ilke enorm dankbaar daarvoor.

Lobke
Lobke Gijsbers

Ik heb eerst de MasterClass en daarna de MasterCourse gevolgd bij Ilke. Ze heeft echt duidelijk weten te maken hoe krachtig je mind is en hoe je deze vóór je kan laten werken. Ze geeft daarbij veel praktische tools om deze shift voor elkaar te krijgen. Door de warme en veilige sfeer, het huiswerk en de persoonlijke begeleiding heb ik veel meer resultaat bereikt dan ooit daarvoor. Het feit dat Ilke het levende bewijs is dat de theorie werkt, is enorm inspirerend, net zoals de ontwikkeling die je anderen door ziet maken. Daarnaast heb ik veel nieuwe inzichten gekregen in hoe mijn zelfbeeld is ontstaan. Ik weet nu wat ik zelf echt nodig heb en handel daar ook naar, wat enorm bevrijdend is. Ik ben Ilke elke dag dankbaar hiervoor en kan de mastercourse aan iedereen aanbevelen die er echt klaar voor is om het anders te gaan doen!

Saar aan Huis-9030_edited_edited
Anita Rossen

Ilke laat je bewust worden van het ontstaan van denkpatronen en overtuigingen. De handvatten die je krijgt om een positieve mindset te creëren zijn erg waardevol en goed toepasbaar. Het zorgvuldig samengestelde werkboek bevat veel kennis en opdrachten. Dat was een goede stok achter de deur om intensief met de stof bezig te zijn. Ik heb veel gehad aan de mastercourse en pluk er dagelijks de vruchten van.

tom-rijs
Tom Rijs

Het traject de Oner Academy is echt een aanrader voor ondernemers en professionals die het optimale uit zichzelf willen halen. Ilke bezit namelijk over veel kennis en neemt alle tijd voor je om deze begrijpelijk over te brengen. Hierdoor heb ik mijn traject als zeer waardevol en leerzaam ervaren. Een aanrader voor iedereen die meer uit zichzelf en daarmee hun leven wil halen.

Foto MEREL website_edited
Merel Holleman

Heel waardevol en bomvol info, tips en ervaringen. Het was echt bijzonder om de oefeningen te doen en het directe effect daarvan te ervaren. Heel mooi hoe je met jouw neuro-wetenschappelijke achtergrond alles brengt. Ik vond het heel krachtig hoe je daarin je eigen verhaal en methode laat zien. Ik heb er veel uitgehaald, dankjewel nogmaals.

G Ekraslan
Güven Erkaslan

Het traject bij Ilke heeft mij enorm geholpen om het beste uit mezelf te halen. Ilke is toegankelijk, benaderbaar, ondersteunt je en stimuleert je om het alles uit jezelf te halen. Normaal gesproken ben ik sceptisch over coaches, omdat ik weinig de toegevoegde waarde van zie. Echter, heeft Ilke mijn ogen geopend en dankzij haar heb ik in alle opzichten een totaal ander beeld van mensen, omgeving maar vooral van mezelf.

Andrea
Andrea Lagerwey

Wat ik zo leuk vond, waren de opdrachten en de mooie verbinding met jouw verhaal. Ik kreeg hele leuke en verrassende inzichten na de oefeningen.Jouw enthousiasme en verhaal zijn heel inspirerend! Zeker een aanrader!

Amanda Rijntje
Amanda Rijntje

Ilke gaf me het gevoel dat ik bij haar terecht kon met mijn ideeën, problemen en twijfels. Eerst was ik een beetje afwachtend en terughoudend, omdat je elkaar niet kent en je toch een stukje van jezelf moet blootgeven. Na een grote kop thee en kennismaking was eigenlijk die terughoudendheid snel verdwenen.  Ik voelde me eigenlijk heel snel bij haar op mijn gemak en dit terwijl ik geen persoon ben die snel iets deelt met iemand. Zeker een aanrader als je zelf vastloopt op welk gebied dan ook…Het vertrouwen wat zij je geeft, maakt dat je anders naar dingen leert kijken en zeker voelen en ervaren.

0zgul
Özgül Uysal

Ikzelf ben ook neuropsycholoog en toch is deze masterclass echt goed met inzichten. Het is fijn de ervaring van iemand te horen, die de inhoud ook allemaal wetenschappelijk vanuit de neuropsychologie onderbouwd. Dat maakt het zo sterk. Het maakt je toch bewuster wat ons brein écht met ons doet, dat we een deel niet in de hand hebben (lichamelijke reactie), maar ook dat wij een groot deel wél kunnen beïnvloeden. Wij zijn uiteindelijk ook diegene die ons brein van informatie voorziet. De oefeningen en tools helpen echt en daarom zeker een aanrader!

Foto Katja 1
Katja Hoffman

Ik kreeg inzicht in hoe stress in het brein werkt en hoe ik dat kan omzetten om helder en rustig na te kunnen denken. De connectie Ilke tussen neurowetenschap, mindset en stress uitlegt en de concrete tools om rustiger en meer energie te krijgen, vond ik erg goed. Bedankt hiervoor en zeker een aanrader!

19693489_1816608711687233_6623747972781241790_o
Rosie Alvarado

Je kunt echt veel betekenen voor velen. Ik vond alle oefeningen en tools erg fijn en nuttig. Alles wordt zo helder en simpel overgebracht. Ik heb zelf ADHD en ik kon je prima volgen. Je hebt me veel inzichten gegeven vooral waar ik tegen aanliep. Dank je wel hiervoor!