fbpx

De grootste impact in je organisatie maak je met de kleinste brain-hacks.

Een beter resultaat begint bij het brein!

De grootste impact in je organisatie maak je met de kleinste brain-hacks.

Een beter resultaat begint bij het brein!

vimeo-video-thumbnail

Ben jij op zoek naar een masterclass, lezing of training over het brein en brein-beïnvloeding voor jouw team of organisatie? Waarbij de resultaten meteen zichtbaar zijn? Als onderdeel van een teamdag of ontwikkelplan?

Dan heeft Oner Academy hetgeen waar jij naar op zoek bent.

"Wat Ilke vooral onderscheidt is haar mix van jarenlange corporate ervaring, haar wetenschappelijke en multiculturele achtergrond. Ze weet zo precies wat iedere groep nodig heeft om ze te blijven boeien. Ilke's training maakt impact, omdat ze telkens de juiste snaar raakt en goede vragen stelt. Met als resultaat dat het personeel vaak vraagt wanneer Ilke weer terugkomt."

De manier waarop we ons brein gebruiken is één van de allerbelangrijkste factoren van (werk)geluk en succes. Minimaal 80% van de resultaten wordt bepaald door onze mindset, maximaal 20% maar door strategie. Tegelijkertijd zijn onze hersenen ons grootste saboteur.

Dat wil zeggen dat alle resultaten in ons leven en in ons werk een weerspiegeling is van wat er voorafgaand in ons brein gebeurt.

Als we de regie en daarmee leiding over onze resultaten, groei en succes willen (her)pakken en daarmee meer uit onszelf, ons team en organisatie willen halen moeten we beginnen bij het brein.

Ons brein stuurt ons gedrag aan. Daarom is het belangrijk om te weten hoe je het brein op een positieve manier beïnvloedt, zodat je  de gewenste groei en resultaten realiseert.

Neurowetenschappen in de
dagelijkse praktijk? 

Dit zijn de onderwerpen waar Ilke onder andere over spreekt, traint of een interactieve masterclass in geeft:

Brain-fluence & eigenaarschap

Beïnvloed jouw brein, neem eigenaarschap en haal alles uit jezelf en de ander, voor een ultieme win-win!

Stress- & verzuim management

Gebruik het brein op de juiste en kalmeer je lichaam kalmeert, bewaak beter je grenzen en elimineer stress en verzuim.

Maak keuzes vanuit vertrouwen

Elimineer angst, maak betere keuzes vanuit een growth mindset en creëer meer kansen.

Neuro-Communicatie:

Communiceer effectief met impact voor de juiste boodschap en bereik hetgeen wat je wilt bereiken. Voorkom miscommunicate en verhoog het werkplezier!

Betere samenwerking

Creëer vanuit de juiste verbinding en een veilig psychologisch klimaat een betere samenwerking voor betere resultaten.

Purpose driven management

Vergroot je voldoening en resultaten door te bepalen waarom je doet wat je doet. Hoe maximaliseer je talent met de juiste intentie?

Na de masterclass of training weten de deelnemers hoe het brein werkt en hoe ze dit kunnen beïnvloeden om betere resultaten te halen.

De resultaten die behaald worden zijn:

  • Meer zelfvertrouwen om effectief te communiceren en op deze manier de samenwerking te verbeteren.

  • Het maken van andere keuzes, vanuit vertrouwen en minder stress, zodat de resultaten goed aansluiten bij de gestelde doelen.

  • Eigenaarschap nemen over hun verantwoordelijkheid waardoor er minder gedoe is onderling.

  • Het beter bewaken van grenzen, omdat ze weten hoe ze het beste 'nee' kunnen zeggen zonder schuldgevoel.

  • Ervaren van meer werk geluk, voldoening en succes, vanwege alle bovenstaande resultaten én een duidelijke purpose.

Praktische informatie 

  • De masterclass duurt minimaal 60 en maximaal 90 minuten.
  • Een training varieert van een dagdeel, een dag of zelfs tot een paar dagen. Dit varieert per aanvraag en behoefte.

De masterclasses en trainingen worden altijd op maat gemaakt en vinden plaats op (jullie) locatie.

Kennismaken 

Om te toetsen of ik de juiste persoon ben die jouw team mag inspireren en ondersteunen, wil ik graag eerst kennismaken.

Tijdens een kennismakingsgesprek schatten we ook meteen in welk aanbod het beste bij jullie organisatie en bij jullie behoeften past. 

Investering

De investering is altijd in overleg. Iedere masterclass en training zijn inhoudelijk verschillend. Dit komt omdat geen enkel bedrijf of organisatie hetzelfde is en daarbij de behoefte altijd varieert.

Om deze redenen worden de masterclasses en trainingen op maat gemaakt.

Referenties

Foto Marloes Joosten
Marloes Joosten

Directeur Basisschool De Es & Jan Barbier

‘Ik gun iedere school en ieder team de verrijkende ervaring van een masterclass of traject met Ilke over het brein. Het is niet alleen een investering in kennis, maar ook in de groei en ontwikkeling van elke individuele professional en het collectieve succes van het team. Dank je wel Ilke, voor deze waardevolle reis door het brein!'

Foto Ronald Bouwman
Ronald Bouwman
Directeur De Bloeiwijzer

'We hebben heel fijn met Ilke samengewerkt. Omdat Ilke op een inspirerende manier je meeneemt in het proces rondom je brein. Ze weet je te prikkelen en meer bewust te maken. Haar presentatie was heel waardevol en haar presentatie was uniek door haar persoonlijkheid en haar manier van presenteren en begeleiden; Kennis versus praktisch. Herkenbaar & toepasbaar. Een feestje voor je team.'

Foto Suzette Waltmans
Suzette Waltmans
Eigenaar Roerconsult & Smartschools

‘De masterclass van Ilke zou door iedereen gehoord zou moeten worden omdat dit het fundament vormt van ons ‘zijn’ als mens. Ilke heeft een ontzettende drive om ons allemaal de informatie te verschaffen, zodat we leren hoe het brein ons allemaal onbewust bestuurt. Ze zorgt voor een ontzettend helder en duidelijk verhaal waar iedereen zich in kan herkennen.'

Over Ilke

Mijn naam is Ilke Oner en ik neem je graag mee in mijn verhaal. Dat verhaal begint met een Turks meisje uit een achterstandswijk, dat op de basisschool hoorde dat ze in haar leven maximaal MAVO zou bereiken en niet mee mocht spelen met andere kinderen, omdat ze Turks was.

Met 1-0 achterstand leerde ik snel dat ik harder moest werken dan de meeste mensen om me heen. En dat deed ik. Ook al was ik onzeker en had ik faalangst. Ik had, zonder terugvalbasis, geen andere keuze....

Lees meer
Koffie afspraak

Mijn missie

Het is mijn missie om anderen te motiveren en te leren om alles uit zichzelf, uit hun resultaten en daarmee hun leven te halen, door hun brein op de juiste manier te gebruiken en te beïnvloeden.

We hebben allemaal een brein, maar we weten er te weinig van af. Het leven is niet maakbaar, maar we hebben wél veel zaken zelf in de hand, zonder dat we dat door hebben. 

Als we ons brein anders leren denken, zien we andere mogelijkheden en kansen. Hierdoor halen we ook betere resultaten op alle vlakken. In plaats van te geloven in onze belemmerende overtuigingen.

"Dankzij haar inzet en toegankelijkheid heb ik enorme stappen kunnen zetten om zo het maximale uit mijzelf te kunnen halen zowel zakelijk als privé. Ik ga vol zelfvertrouwen door het leven en ben Ilke enorm dankbaar. Zeker een aanrader! Ilke's bijdrage is in één woord onmisbaar! Ze motiveert en is een inspiratie voor anderen."