fbpx

#3 Met deze 33% regel kun jij de Oprah in jouw werkveld zijn

Misschien betrap jij jezelf er op dat je – zonder dat je er écht goed over na hebt gedacht – de werkwijze van een ander gevestigde ondernemer in jouw werkveld kopieert en nadoet. Omdat je hebt gezien dat hetgeen wat zij doet werkt. Deed mijn heldin, Oprah Winfrey, namelijk ook toen ze begin jaren 80 aan de slag ging als journalist. Echter, dat heeft NOOIT voor Oprah’s doorbraak gezorgd. Omdat ze simpelweg te ver afweek van zichzelf. Van haar kern. Met alles wat ze was en alles wat ze niet was.

Als ondernemer ben je nogal geneigd om hetgeen wat je denkt niet te hebben, te verbloemen door strategieën die voor andere ondernemers goed passen, klakkeloos over te nemen. Vanuit angst om volledig jezelf te zijn.

Zonde, want zo breek jij nooit door als dé Oprah in jouw werkveld. Hoe je dit wel kunt doen, beluister je nu in deze podcast. Enjoy!

 

P.S: Mocht je deze aflevering waardevol hebben gevonden…

Zou je dan een 5-star review achter te laten op Spotify en/of op Apple?

Zo support je mij en zorg je ervoor dat deze podcast onder de aandacht van meerdere mensen wordt gebracht, zodat ook zij meer uit zichzelf en daarmee hun business te halen.

P.P.S: Heb ik je ergens mee aangewakkerd, geholpen of getriggerd? Ik zou het onwijs tof vinden als je me dat zou laten weten via:

Mijn instagramaccount

Of via LinkedIn

Heb je specifieke vragen of wil je samenwerken met mij dan kun je me ook benaderen via mijn website

Super dank je wel en tot de volgende aflevering!

Wil je nooit meer een blog missen of gratis brain-hacks & motivatie in de inbox ontvangen?

Schrijf je hier dan in.
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Ilke Oner

Neuropsycholoog, -trainer/coach & spreker | Neem de regie over je brein, zodat je gelukkig succesvol bent op de manier die het beste bij je past.
0 Shares
Tweet
Share
Share